ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ-Καθιερωμένος προορισμός τα Χανιά

Όπως δημοσιεύτηκε την 06-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Σε καθιερωμένο προορισμό για τα κρουαζιερόπλοια αναδεικνύονται τα Χανιά, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ενενήντα κρουαζιερόπλοια έχουν ήδη 'κλείσει' για την ερχόμενη χρονιά.
Αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, που χθες συναντήθηκε με αντιπροσωπία της εταιρείας κρουαζιερόπλοιων 'Concordia'.
Η αντιπροσωπία βρέθηκε στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο αποτελούμενη από διοικητικό και ναυτικό προσωπικό και δήλωσε ικανοποιημένη από τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών στην πόλη των Χανίων, κάτι που κάνει πιο εύκολη την άφιξη κρουαζιερόπλοιων.
«Για το 2013 έχουν κλείσει μέχρι αυτή τη στιγμή 90 κρουαζιερόπλοια για Χανιά και Σούδα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο, πολύ καλό νούμερο, που επιβεβαιώνει αυτό που λέμε ότι θα κρατήσουμε την κρουαζιέρα», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων.
Ο κ. Σκουλάκης υπογράμμισε πως περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη «για κοινή προσπάθεια όλων. Δεν φτάνει ο Δήμος, δεν φτάνει η Αντιπεριφέρεια, χρειάζεται μια συστράτευση όλων των φορέων».
Από μεριά της εταιρείας αυτό που τονίστηκε στη συνάντησή τους με τον δήμαρχο ήταν ότι είναι ικανοποιημένη από τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα Χανιά.


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ-Καθιερωμένος προορισμός τα Χανιά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου