ΣΕ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΝΕ-90 παιδιά στους νέους Παιδικούς Σταθμούς

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με περίπου 90 παιδιά αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι τρεις Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, δύο σε Βουκολιές και Σκινέ που τους διαχειρίζεται το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και ένας στον Σκουτελώνα Κολυμπαρίου.
Από σήμερα ξεκινάει και η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με στόχο να ξεκινήσει στις 11 του Σεπτέμβρη τη λειτουργία του ο νέος Παιδικός Σταθμός που δημιούργησε ο Δήμος στον Σκινέ.
  «Αυτή τη στιγμή στον ήδη υπάρχοντα Παιδικό Σταθμό της Δ.Ε. Βουκολιών με δυναμικότητα 35 παιδιά είχαμε 15 αιτήσεις για ένταξη των παιδιών μέσω του ΕΣΠΑ, έγιναν δεκτές οι 14 και οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τον Δήμο. Για τον Δημοτικό Σταθμό του Σκινέ έγιναν 15 αιτήσεις από το ΕΣΠΑ, εντάχθηκαν 12 παιδιά, 3 κόπηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών. Την Παρασκευή ξεκινούν και οι αιτήσεις για τα παιδιά που θα πάρουμε σε αυτόν τον Σταθμό μέσω Δήμου», δηλώνει η κα Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πλατανιά.
Αναφορικά με τη λειτουργία του Σταθμού, η κα Μαραγκουδάκη εκτιμά πως μπορεί να ξεκινήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη και προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζεται ο Δήμος. «Την Παρασκευή 31 Αυγούστου προκηρύξαμε τις θέσεις για την πρόσληψη υπαλλήλων, 5 μέρες θα χρειαστούν για τις   αιτήσεις, μια η αξιολόγηση. Πάμε σε πρόσληψη μιας βρεφονηπιοκόμου, μιας νηπιαγωγού και μιας θέσης γενικών καθηκόντων. Στις Βουκολιές υπάρχουν δύο άτομα και θα προσλάβουμε άλλα δύο», λέει η κα Μαραγκουδάκη.
Τέλος για τον Παιδικό Σταθμό Κολυμπαρίου, που λειτουργεί στον Σκουτελώνα και την ευθύνη του έχει η Κοινωφελής Επιχείριση του Δήμου Πλατανιά, όπως μας σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Αντώνης Καπνισάκης φέτος θα πάρει 30 παιδιά μέσω του ΕΣΠΑ. Σε ό,τι αφορά δε το προσωπικό δεν θα έχει πρόβλημα, αφού ο συγκεκριμένος Παιδικός Σταθμός είναι πλήρως στελεχωμένος.


Kallikrates Chania:ΣΕ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΝΕ-90 παιδιά στους νέους Παιδικούς Σταθμούς
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου