-Αισιοδοξία από ΑΝΤΑΡΣΥΑ για είσοδο στη Βουλή

Όπως δημοσιεύτηκε την 05-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Αισιοδοξία ότι μπορεί να μπει στη Βουλή εκφράζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με χθεσινή ανακοίνωσή της, με βάση 'μυστικές' δημοσκοπήσεις και τονίζει:
«Από αυτή τη σκοπιά, το επιχείρημα της 'χαμένης ψήφου' στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έθεσαν σε εφαρμογή αριστερά και δεξιά επιτελεία, δεν έχει πλέον καμία ισχύ. Αντίθετα, ακριβώς η ψήφος όλων των ταλαντευόμενων προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά ακόμη και η ψήφος ήδη καταληγμένων που γνωρίζουν και συμφωνούν με το πρόγραμμά της, αλλά είχαν επηρεαστεί από τη θεωρία της 'εκλογικής χρησιμότητας', πρέπει να σταθμιστεί με βάση τα νέα δεδομένα.
Ακόμη και αγωνιστές και γενικότερα πολίτες, οι οποίοι δεν συμφωνούν με κάθε λεπτομέρεια του προγράμματός της, αλλά θέλουν να τιμωρήσουν τα 'μνημονιακά' κόμματα και θέλουν να δυσκολέψουν τον σχηματισμό 'μνημονιακής' κυβέρνησης, θα εξυπηρετήσουν αυτό τον στόχο τους πολύ καλύτερα και με πολύ πιο χρήσιμο για τον λαό τρόπο, εάν ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη στείλουν στη Βουλή, σε σχέση με την ψήφο τους σε άλλο αριστερό ή μικρό κόμμα. Γιατί ψηφίζοντας ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμβάλουν στο να αφαιρεθούν οκτώ έδρες κυρίως από τη ΝΔ».
Σήμερα, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στη λαϊκή αγορά, ενώ αύριο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «δεκάδες εκλογικοί αντιπρόσωποι και επόπτες στα εκλογικά τμήματα του Νομού Χανίων θα περιφρουρήσουν την εκλογική διαδικασία».



Kallikrates Chania:-Αισιοδοξία από ΑΝΤΑΡΣΥΑ για είσοδο στη Βουλή
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου