Ο Γιώργος Αγοραστάκης σε Κολυμπάρι και Βουκολιές

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-11 -2010 στο http://www.agonaskritis.gr/%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%ba%ce%b1/

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», επισκέφτηκε τα Δημοτικά Καταστήματα Κολυμβαρίου και Βουκολιών χθες Τρίτη 2 Νοεμβρίου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για την οργάνωση και την λειτουργία του νέου Δήμου Πλατανιά.

Συνομιλώντας με τους εργαζόμενους ο Γιώργος Αγοραστάκης  μεταξύ άλλων είπε :

Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» με τις συνενώσεις των Δήμων, επιβάλλει την συνένωση των υπηρεσιών τους, όπως και των εταιριών τους σε τρεις.

Οι νέες Δημοτικές Αρχές θα πρέπει να ανταποκριθούν, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, σε μια υψηλού επιπέδου απαίτηση που είναι η αναδιοργάνωση του νέου διευρυμένου Δήμου.

Οι στόχοι μας εφόσον εκλεγούμε είναι : ο Δήμος να αποκτήσει ολοκληρωμένες υπηρεσιακές μονάδες οι οποίες αυτοδύναμα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αποστολή και το αντικείμενο της δουλειάς τους. Η αναδιάρθρωση πρέπει να συμβαδίσει με τον εκσυγχρονισμό και την μηχανοργάνωση των εσωτερικών λειτουργιών ώστε να βελτιώνεται η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Στην διάρθρωση των υπηρεσιών θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην εξυπηρέτηση του πολίτη και θα αξιοποιήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση όλα τα δημοτικά καταστήματα. Στην προσπάθεια μας αυτή βασιζόμαστε και στηριζόμαστε στην γνώση, την εμπειρία  και τη δουλειά του προσωπικού των Δήμων που συνενώνονται. Παράλληλα θα αγωνιστούμε για την στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με νέο μόνιμο προσωπικό.

Γνώμονας στην διοίκησης μας θα είναι η αξιοκρατία, η νομιμότητα και η αποτελεσματικότητα.

Εκδήλωση Γυναικών του Συνδυασμού την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι γυναίκες του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αγοραστάκη οργανώνουν σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 5,00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλεμε συζήτηση με θέμα : «Η θέση της γυναίκας στον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά»

Πρόγραμμα Τετάρτης

Σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου μετά τις 11.30 το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή», θα επισκεφτεί τα Δημοτικά καταστήματα Πλατανιά και Μουσούρων για να συναντηθεί με τους υπαλλήλους και να συζητήσει μαζί τους θέματα που απασχολούν ενόψει της συγκρότησης του νέου Δήμου.

Επίσης το απόγευμα της Τετάρτης  ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Αγοραστάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι γυναίκες του συνδυασμού στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μάλεμε με θέμα  «Η θέση της γυναίκας στον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά».

Κεντρική  Συγκέντρωση Συνδυασμού

Η Κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά, Νέα Εποχή» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 7.00 μμ στο  Κάτω Γεράνι έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου