Οι Αντιδήμαρχοι και το Προεδρείο του Δήμοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πλατανιά

Αντιδήμαρχοι Δήμου Πλατανιά

Νικόλαος Δασκαλάκης
Υπεύθυνος για πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, θέματα νεολαίας, θέματα αθλητισμού - αθλητικές εγκαταστάσεις, διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, τουρισμός (επιτροπή - προβολή - ενημέρωση), θέματα περιβάλλοντος, νεκροταφεία, σήμανση οδών κυκλοφορίας - χώρων στάθμευσης, θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Ο κ. Δασκαλάκης θα έχει τις αρμοδιότητες κατά τόπο για τη Δημοτική Ενότητα Πλατανιά.



Γιώργος Καλαϊτζάκης
Υπεύθυνος για την εποπτεία της λειτουργίας και συντήρησης των δικτύων ύδρευσης και άρδευσης και της εργασίας των υδρονομέων της Υπηρεσίας αυτής, υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας πόσιμου νερού, τη βεβαίωση καταλόγων ανταποδοτικών τελών. Επίσης θα είναι υπεύθυνος παιδείας (σχολεία, επιτροπή παιδείας - σχολικές επιτροπές), για την εναπόθεση στερεών ογκωδών αντικειμένων - ανακύκλωση, την ευθύνη και εποπτεία της κίνησης υλικού του Δήμου, θέματα πληροφορικής, άμεση προώθηση των  απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωση ιστοσελίδας του Δήμου και την προώθηση του Ευρυζωνικού Δικτύου, υπεύθυνος έκδοσης αδειών καταστημάτων, τέλεση πολιτικών γάμων, σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου.
Τέλος, θα έχει τις κατά τόπο αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Βουκολιών.

Ιωάννης Μαλακωνάκης
Υπεύθυνος για θέματα τεχνικών συνεργείων Δήμου, θέματα καθαριότητας, υπεύθυνος γραφείου κίνησης οχημάτων (συντήρηση οχημάτων - μηχανημάτων), θέματα μεταναστών, υπηρεσία πρασίνου - δεντροφυτεύσεις - χλοοτάπητες, διαχείριση - συγκομιδή απορριμμάτων - καθαρισμός παραλιών, πρωτοβάθμια περίθαλψη - υπεύθυνος υγείας, συμβούλιο παραβατικότητας, αγροτικός τομέας - λαϊκές αγορές. Ο κ. Μαλακωνάκης θα έχει   αρμοδιότητες  για τη Δημοτική Ενότητα Κολυμπαρίου.

Εμμανουήλ Σολιδάκης
Υπεύθυνος για έργα οδοποιίας, υπεύθυνος λειτουργίας Κ.Ε.Π., υπεύθυνος ακίνητης περιουσίας Δήμου, κτηριακών εγκαταστάσεων, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας ΠΣΕΑ, ηλεκτροφωτισμός (συντήρηση - επεκτάσεις), αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων - πάρκα, αντιπλημμυρικά έργα, θέματα πρόνοιας, λαϊκής παράδοσης και ιστορίας. Επίσης θα έχει τις κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μουσούρων. Εχει την ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών, να παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται, να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού, να υπογράφει με εξουσιοδότηση του δημάρχου βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα, να συνεργάζεται με τους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους, να ασκεί κάθε άλλη δραστηριότητα που μπορεί να του μεταβιβάζει με απόφασή του ο δήμαρχος· όλα αυτά για τη Δημοτική Ενότητα Μουσούρων.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πλατανιά
Πρόεδρος: Θανάσης Χηνόπουλος
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Αλυγιζάκης 
Γραμματέας: Αλκιβιάδης Πενταράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου