Οι Αντιδήμαρχοι και το Προεδρείο του Δήμοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων

Αντιδήμαρχοι Δήμου Χανίων

Αμπαδιωτάκης Λευτέρης: αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Πρωτογενής Τομέας, Απασχόληση - Επιχειρηματικότητα και Τουρισμός), υπεύθυνος για τις Δημοτικές Ενότητες Ελευθερίου Βενιζέλου και Κεραμειών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αμπαδιωτάκης διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Γαλατά την περίοδο 1979 - 1986, ενώ ήταν πρωτεργάτης στη δημιουργία του Δήμου Νέας Κυδωνίας, όπου και διετέλεσε δήμαρχος την περίοδο 1987 - 1988.

Κεμεσίδης Μανώλης: αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου. Ο κ. Κεμεσίδης διατέλεσε οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ την τετραετία 2007 - 2010 ήταν δήμαρχος του Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΙΣΑ και του Συνδέσμου Αποχέτευσης των περιαστικών Δήμων.

Λειψάκης Δημήτρης: αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, υπεύθυνος για τις Δημοτικές Ενότητες Νέας Κυδωνίας και Θερίσου. Ο κ. Λειψάκης εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998 μέχρι και σήμερα στον Δήμο Χανίων όπου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κατά τα έτη 2000 - 2002. Επίσης διατέλεσε, στον Δήμο Χανίων, πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, πρόεδρος στον οργανισμό κοινωνικής πολιτικής, υπεύθυνος για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και πρόεδρος στην πολιτιστική επιχείρηση.

Λιονάκης Μανούσος: αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας, υπεύθυνος για τις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου και Σούδας. Ο κ. Λιονάκης διατέλεσε γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Χανίων, από το 2002 έως το 2005, ενώ από το 2005 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Παράλληλα, από το 2009 είναι πρόεδρος στο Περιφερειακό Ινστιτούτο ΓΣΕΕ Κρήτης.



Ξυνίδης Νίκος: αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Παλιάς Πόλης. Ο κ. Ξυνίδης διατέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1993 έως το 2003.



Πρωτοπαπαδάκης Κώστας: αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ο κ. Πρωτοπαπαδάκης ήταν υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ανατολικού Σελίνου την περίοδο 1998 - 2002, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Χανίων κατά τα έτη 2003 - 2006 και νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων από το 2007 μέχρι και το 2010.

Χατζηδάκη - Μιχαηλάκη Χρυσούλα: αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Παιδείας. Υπήρξε αντιδήμαρχος του Δήμου Σούδας από το 2007 έως και το 2010 με αρμοδιότητες σε θέματα παιδείας, νεολαίας, κοινωνικών - αθλητικών - πολιτιστικών παρεμβάσεων, δημοσίων σχέσεων, προσωπικού κ.λπ. Η ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 1998 οπότε και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σούδας για την περίοδο 1998 - 2002. Έκτοτε εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ανελλιπώς έως και σήμερα.

Γενικός Γραμματέας του Δήμου ορίστηκε με απόφαση του δημάρχου Χανίων ο  Γαβριήλ Κουρής, κοινωνικός - πολιτικός επιστήμονας (M.Sc) και υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρής τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2007 - 2010) εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Σκουλάκη, ως επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος του πολιτικού του γραφείου.

Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων


Πρόεδρος: Φραγκογιάννη-Τσάφαρη Χριστίνη
Η κα  Φραγκογιάννη-Τσάφαρη Χριστίνη είναι Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος και διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στα Χανιά από το 1991. Έχει μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση από το 1987 και ήταν νομαρχιακή σύμβουλος κατά το διάστημα 2004-2010. Νωρίτερα είχε διατελέσει νομαρχιακή και δημοτική σύμβουλος καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων κατά το 1999-2000.

Αντιπρόεδρος: Φραγκάκης Εμμανουήλ 
Ο κ. Φραγκάκης Εμμανουήλ είναι Φυσικοθεραπευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Χανιών. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Χανίων κατα το προηγούμενο διάστημα με αρμοδιότητες στους τομείς Δημόσιας Υγείας,  Κοινωνικής Πρόνοιας  και  Πολιτισμού-Παιδείας.

Γραμματέας: Μυλωνάκη Θεοχαρούλα
 Η κα Μυλωνάκη Θεοχαρούλα είναι Ιατρός Παθολόγος, Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Αν. Διευθύντρια Β' Παθολογικής Κλινικής Γ. Ν Χανίων. Έχει μακρά εμπειρία στη αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Χανίων κατα την προηγούμενη δημοτική αρχή και Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 1994 έως το 2002 και Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 και έπειτα. Είναι πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου