ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ -Υποψήφιος με τη “Δημιουργία, ξανά” ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Όπως δημοσιεύτηκε την 31-05-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Την οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του με τη 'Δημιουργία, ξανά' ανακοίνωσε με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, διευκρινίζοντας ότι όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν λύθηκαν σε συνάντηση που είχε χθες με τους κ. Τζήμερο, Μάνο και Βαλλιανάτο στην Αθήνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αρχοντάκη έχουν ως εξής:
«Με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και αποφασιστικότητας, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης 'Δημιουργία, ξανά!'.
Σε μια περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει το φάσμα της κατάρρευσης, εν μέσω είτε δογματικών είτε αντιφατικών απόψεων είναι απαραίτητη μια έκφραση λογικής. Σε μια περίοδο, όπου οι παραδοσιακές κομματικές γραμμές χρίζουν αναθεώρησης ακόμα και κατάργησης, καταδικαζόμενες από το λαϊκό αίσθημα, το κίνητρό μου είναι η συμμετοχή σε μια παράταξη απαλλαγμένη από κάθε είδους κομματικές αγκυλώσεις, που διέπεται από δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και από μια πολιτική του εφικτού και της κοινής λογικής, χαρακτηριστικά που απαιτούνται σήμερα παρά  ποτέ.
Τέλος, αναφορικά με τους προσωπικούς λόγους, αλλά και τα προβλήματα, τα οποία ως αποτέλεσμα είχαν την υπαναχώρησή μου σε σχέση με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου, αυτά αντιμετωπίστηκαν, σε κοινή συνάντηση που είχα σήμερα με τους κ. Θάνο Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στα γραφεία της παράταξης 'Δημιουργία, ξανά!', στην Αθήνα. Εάν η πολιτική στην Ελλάδα ασκούνταν με τον ίδιο ζήλο που ασκείται η παραπολιτική, θα ήμασταν Ελβετία».


Kallikrates Chania:ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ -Υποψήφιος με τη “Δημιουργία, ξανά” ο Γρηγόρης Αρχοντάκης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου