ΣΤΟΝ ΤΣΙΒΑΡΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ-Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 82χρονου

Όπως δημοσιεύτηκε την 29-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ανθρωποκτονία σε βάρος 82χρονου ημεδαπού, που έγινε τον Οκτώβριο του 2009 στον Τσιβαρά Αποκορώνου.
Σχηματίστηκε  δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.
Στην ανακοίνωση, που εξέδωσε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, αναφέρεται ότι «μετά από την αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομικά έρευνα και προανάκριση, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι τρεις   ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27, 51 και 67 ετών και μία 55χρονη ημεδαπή, είχαν συμμετοχή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε γίνει την 18/19-10-2009 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τσιβαρά του Δήμου Αποκόρωνα.
Ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού.
Αναζητείται ακόμη ένας δράστης, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».


Kallikrates Chania:ΣΤΟΝ ΤΣΙΒΑΡΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ-Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 82χρονου
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου