ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-Εθελοντική αιμοδοσία

Όπως δημοσιεύτηκε την 06-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Την ανάγκη προσφοράς αίματος μέσα και από τη σημερινή αιμοδοσία τόνισαν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων 'Ο Αγιος Ιωάννης'. Από κοινού οι δύο Σύλλογοι οργανώνουν για σήμερα, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, εθελοντική αιμοδοσία  στην έδρα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων στις Μουρνιές.
«Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την αιμοδοσία ξέροντας πόσο σημαντική είναι για τη ζωή και πόσες πιθανότητες έχει ο καθένας στη ζωή του να χρειαστεί αίμα που πολλές φορές είναι δύσκολο να βρεθεί. Καλούμε όλον τον φαρμακευτικό κόσμο και όχι μόνο, όλους τους συμπολίτες μας, που μπορούν να δώσουν αίμα, να βρεθούν στις Μουρνιές», ανέφερε ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, κ. Τ. Βάμβουκας.
Από τη μεριά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κα Ροδουσάκη τόνισε πως «αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας, ο κόσμος έχει δείξει τον εθελοντισμό του και όχι μόνο στο αίμα. Αυτή τη στιγμή στα Χανιά είναι και 3 παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και ζητάνε μυελό των οστών, ο Σύλλογός μας πρέπει να προχωρήσει και σε αυτόν τον τομέα όπως και στη δωρεά οργάνων». Το μέλος του Συλλόγου κα Ελευθερία Τζεϊράνη υπογράμμισε πως «η ανάγκη διασφάλισης της επάρκειας αίματος, ιδιαίτερα τους μήνες της αιχμής στον Νομό μας, καθιστούν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία».
Σημειώνεται ότι την αιμοληψία πραγματοποιεί ομάδα του Νοσοκομείου Χανίων.


Kallikrates Chania:ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-Εθελοντική αιμοδοσία
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου