ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ-Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Όπως δημοσιεύτηκε την 06-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Παρεμβάσεις στο αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυό του, με 600.000 ευρώ που προέρχονται από ιδίους πόρους, προγραμματίζει ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου καθώς διαπιστώνεται η ανάγκη άμεσων έργων. Μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου χειμώνα οι φθορές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Σελίνου είναι τεράστιες, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων του.
«Αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο συντήρησης του αγροτικού και του δημοτικού δικτύου εκπονούνται τρεις μελέτες, μια σε κάθε Δημοτική Ενότητα (Πελεκάνο, Κάντανο και Ανατολικό Σέλινο) από ιδίους πόρους. Μόλις οι Τοπικές Κοινότητες πάρουν τις αποφάσεις τους και κάνουν τις προτάσεις για τα σημεία όπου πρέπει να γίνουν οι εργασίες και που είναι σε προτεραιότητα θα ξεκινήσουμε την υλοποίησή τους», ανέφερε ο δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου, κ. Γιώργος Δερμιτζάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Δερμιτζάκη το όλο έργο «δεν είναι θεραπεία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο του Δήμου, αλλά μια λύση, μια διευκόλυνση στα οδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Το έργο γίνεται με πόρους του Δήμου Καντάνου - Σελίνου και θα φτάσουν τις 600.000 ευρώ. Προσπαθούμε τη βελτίωση του τοπικού δικτύου να την κάνουμε στα σημεία που κάθε χρόνο γίνονται ζημιές από τις βροχοπτώσεις».


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ - ΣΕΛΙΝΟΥ-Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου