ΣΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ.-Χαμόγελα για τη διατήρηση δυνάμεων

Όπως δημοσιεύτηκε την 18-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

«Νίκη» χαρακτηρίζουν τη διατήρηση του ποσοστού της Δημοκρατικής Αριστεράς, λόγω του κλίματος πόλωσης που επικρατούσε κατά την προεκλογική περίοδο, τα στελέχη της στα Χανιά. Σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα, σήμερα το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καθώς πλέον ξεκινά η διαδικασία των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα φαίνεται ότι η Δημοκρατική Αριστερά, μέσα στο κλίμα της τεράστιας πόλωσης που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες, κράτησε τις δυνάμεις της, ενώ τις αυξάνει σημαντικά στην Αθήνα και στον Πειραιά», σημείωσε το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ιορδάνης Ακασιάδης και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι, παρότι δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε για το ποσοστό μας, είμαστε από τους νικητές των εκλογών, διότι είμαστε από τα λίγα κόμματα που κατάφεραν και διατήρησαν ή αύξησαν τα ποσοστά τους».
Για την επόμενη ημέρα ο κ. Ακασιάδης επεσήμανε ότι η ΔΗ.ΜΑΡ., όπως ανέφερε προεκλογικά, θα ήθελε μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Ωστόσο, τόνισε ότι σήμερα το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να εξετάσει τις εξελίξεις, αλλά και να καθορίσει τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Χανιώτες, που μέσα σε αυτό το κλίμα πόλωσης και τρομοκρατίας, μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοί της», είπε καταλήγοντας ο κ. Ακασιάδης.



Kallikrates Chania:ΣΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ.-Χαμόγελα για τη διατήρηση δυνάμεων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου