ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Προεκλογική κίνηση

Όπως δημοσιεύτηκε την 09-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

•ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα Σάββατο κλιμάκια με υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά της οδού Μίνωος και στα μαγαζιά του κέντρου της πόλης των Χανίων. Επίσης, στο Καστέλλι Κισάμου θα συζητήσουν με τους επαγγελματίες του κέντρου της πόλης. Το απόγευμα θα περιοδεύσουν στις περιοχές Νέα Κυδωνία, Περβόλια και Μουρνιές.
Αναχώρηση από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί ώρα 10π.μ. και το απόγευμα ώρα 6μ.μ.. Εξάλλου την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 9μ.μ. η Σοφία Σακοράφα θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Αγοράς.
Στο μεταξύ, από την εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στα Χανιά εφιστάται η προσοχή των ψηφοφόρων της 17ης Ιούνη σχετικά με το έγκυρο ψηφοδέλτιο.
Όπως είναι γνωστό, σ’ αυτή την εκλογή θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά ψηφοδέλτια και δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης. Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των έγκυρων ψηφοδελτίων: Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Νεάρχου 36 τηλ. 28210-27771.
•ΠΑΣΟΚ: Κλιμάκιο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Χανίων με επικεφαλής τον τέως ευρωβουλευτή και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Γιάννη Σουλαδάκη θα συναντηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 6μ.μ. στο ΕΒΕ Χανίων με  αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς των Χανίων για να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από τη κρίση.   
•ΚΚΕ: Το πρόγραμμα περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στα Χανιά, για σήμερα Σαββάτο θα είναι:
•10π.μ.: Περιοδεία στον αερολιμένα Χανίων Ι. Δασκαλογιάννης, με επικεφαλής το Ρηγανάκο Φώτη.
•11π.μ.: Περιοδεία στη Δημοτική Αγορά με επικεφαλής τους Μαρινάκη Αλέκο, Νταγκουνάκη Γιώργο και Παπαντωνάκη Νίκο.
•6:30μ.μ.: Περιοδεία στα χωριά Δραπανιάς, Κολένι, Κοτσιανά, Καλουδιανά, Ποταμίδα, Βουλγάρω, Τοπόλια, Καλάθενες με επικεφαλής τους Μαρινάκη Αλέκο και Νταγκουνάκη Γιώργο
•7μ.μ. Περιοδεία στο Ακρωτήρι με επικεφαλής τους Βουρλάκη Νίκο και Ρηγανάκο Φώτη.
•ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:30μ.μ. στη Σπλάντζια. Θα μιλήσουν υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον νομό Χανίων, που συμμετέχουν στο εκλογικό κατέβασμα.
Σήμερα Σάββατο στις 10 το πρωί θα γίνει εξόρμηση σε χωριά της Κισάμου και στο Καστέλλι ενώ την ερχόμενη Δευτέρα στη ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα.
Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημειώνει ότι «συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα με σειρά εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα. Η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις αποδεικνύει και σε αυτή την προεκλογική περίοδο την ευρύτερη απήχηση που έχει το πολιτικό πρόγραμμα που προτάσσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΟ Ανασύνταξη και όλοι οι αγωνιστές και αγωνίστριες που μετέχουν στα ψηφοδέλτια».
•ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ: Συνεχίζεται η καμπάνια της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ.
Σήμερα Σάββατο κλιμάκιο της συνεργασίας θα περιοδεύσει στα χωριά του Αποκόρωνα: Καλύβες, Αρμένοι, Νιο Χωριό, Αγ. Πάντες, Πεμόνια, Φρε για μοίρασμα εκλογικού υλικού και για συζητήσεις με τον κόσμο.
Επίσης η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ τη Δευτέρα 11 του Ιούνη διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στις 8μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.


Kallikrates Chania:ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-Προεκλογική κίνηση
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου