ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ-Στην Αθήνα οι υποψήφιοι από την Κρήτη

Όπως δημοσιεύτηκε την 04-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Από 15 Ιουνίου μέχρι και 24 Ιουνίου, θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α' και Β') οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να εξεταστούν σε ένα ή περισσότερα από αυτά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Oπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι εξετάσεις αρχίζουν μία ημέρα νωρίτερα, στις 15 αντί 16 Ιουνίου, λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Οι εξετάσεις κατά ειδικό μάθημα θα διενεργηθούν ως εξής (Ημερομηνία, μάθημα και ώρα έναρξης):
• Παρασκευή 15/6/2012 - ΑΓΓΛΙΚΑ - 12μ.
• Τρίτη 19/6/2012 - ΑΡΜΟΝΙΑ - 9π.μ.
• Τετάρτη 20/6/2012 - ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ - 9π.μ.
•Πέμπτη 21/6/2012 - ΓΑΛΛΙΚΑ - 9π.μ., ΙΤΑΛΙΚΑ - 4μ.μ.
•Παρασκευή 22/6/2012 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - 9π.μ., ΙΣΠΑΝΙΚΑ - 4μ.μ.
•Σάββατο 23/6/2012 - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ - 10π.μ.
•Κυριακή 24/6/2012 - ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - 10π.μ.
Να σημειώσουμε ότι όσον αφορά στα εξεταστικά κέντρα όπου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών, είναι αυτά που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην Αθήνα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση σε Λύκεια της Κρήτης. Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:
α) Για τα ειδικά μαθήματα "Ελεύθερο Σχέδιο" και "Γραμμικό Σχέδιο"
1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 - Παγκράτι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΑΛ.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175 - Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΑΜ μέχρι και ΠΑΝ.
3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17 -Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΠ μέχρι και Ω.

β) Για το Ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας "Γερμανικά"
1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Κυψέλης 46 και Παξών - Κυψέλη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και ΚΑΛ.
2. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (οδός Λ. Βουλιαγμένης 525 - Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΑΜ μέχρι και ΠΑΛ.
3. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Παλαιού Φαλήρου (οδός Τερψιθέας 35 και 28ης Οκτωβρίου - Παλαιό Φάληρο) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΝ μέχρι και Ω.

γ) Για το Ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας "Γαλλικά"
1. Στο Ε.Κ. του 9ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Τρώων 2- Θησείο) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ζ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17 - Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Η μέxρι και Λ.
3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γ. Γεννηματά 34 - Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και ΠΑΛ.
4. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10 - Πατήσια) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΑΝ μέxρι και ΣΥ.
5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β - Καισαριανή) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΣΦ μέχρι και Ω.

δ) Για το Ειδικό μάθημα "Αρμονία"
1. Στο Ε.Κ. του 8ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Μιχαλακοπούλου & Αγ. Τριάδος - Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης (οδός Ανατ. Ρωμυλίας & Θεσσαλίας - Πετρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

ε) Για το Ειδικό μάθημα "Ελεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων"
1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμμ. Παππά 6 και Φιλελλήνων - Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΟΤ.
2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος & Προόδου 1 - Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΟΥ μέxρι και Ω.

στ) Για το Ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας "Ιταλικά"
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Αθήνα στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη).

ζ) Για το Ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας "Ισπανικά"
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (οδός Πυθαγόρα 7 και Τζαβέλλα, Καστέλλα - Πειραιάς).

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Να σημειώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που θα εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα, θα ενημερωθούν για τον τόπο εξέτασής τους από τα σχολεία τους.


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ-Στην Αθήνα οι υποψήφιοι από την Κρήτη
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου