ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ-Κεντρική συγκέντρωση με τη Σοφία Σακοράφα

Όπως δημοσιεύτηκε την 12-06-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη η υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Σοφία Σακοράφα η οποία θα μιλήσει στις 9 το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Αγοράς.
Το πρόγραμμα της κας Σακοράφα περιλαμβάνει:
•Στις 9:30 το πρωί επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συνάντηση με τη Διοίκηση και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
•Στις 11:30 θα επισκεφθεί και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα.
•Στη 1 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ (Νεάρχου 36).
•Το απόγευμα στις 5:30 θα έχει συνάντηση με φορείς του αθλητισμού και εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων Χανίων στο ξενοδοχείο Σαμαριά.
•Το βράδυ στις 9 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Αγοράς.

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Για εξίσωση και όχι δίλημμα εν όψει των εκλογών της 17η Ιουνίου, έκανε λόγο χθες από το Ρέθυμνο η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών Σοφία Σακοράφα, η οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων.
«Μνημόνιο ίσον δραχμή» είπε χαρακτηριστικά η κα Σακοράφα, χαρακτηρίζοντας εκβιαστικά τα διλήμματα των ημερών έτσι όπως τίθενται.
Η κα Σακοράφα υποστήριξε πως οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 50 χρόνων «γιατί είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας που η αριστερά διεκδικεί τη διακυβέρνηση, καταθέτοντας ένα απόλυτα τεκμηριωμένο πρόγραμμα».
Εξέφρασε, δε, την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα της κάλπης τονίζοντας πως «ο λαός έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και στηρίζει την αριστερά σε αυτήν την πορεία, στο δύσκολο έργο που θέλει να αναλάβει».
Εξέφρασε επίσης την πίστη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαψεύσει την εμπιστοσύνη και τις ελπίδες του ελληνικού λαού και υπογράμμισε: «Θα πορευθούμε στηριζόμενοι και αντλώντας δύναμη από τη δυναμική και συνεχή παρουσία του λαού αλλά κυρίως από τον διαρκή και αυστηρό έλεγχο που θα ασκεί κάθε στιγμή. Δεν ζητάμε λευκή εξουσιοδότηση και δεν υποσχόμαστε κανένα εύκολο δρόμο, έτσι όπως μας κατηγορούν.
Ζητάμε να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας όλοι οι Ελληνες και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας για να φτιάξουμε το μέλλον μας έτσι όπως το θέλουμε και μας αρμόζει. Η δημοκρατία, η λαϊκή κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία και η αλληλεγγύη των λαών είναι αδιαπραγμάτευτες και κυρίαρχες για εμάς αξίες και άξονες για τη διακυβέρνηση της χώρας».


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ-Κεντρική συγκέντρωση με τη Σοφία Σακοράφα
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου