ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-Βεβαιώσεις σε αποφοίτους

Όπως δημοσιεύτηκε την 12-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Πολύτιμες γνώσεις μέσα από έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, που αναπτύχθηκε με συνομιλητές έγκριτους επιστήμονες, απέκτησαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, που υλοποίησε και φέτος ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων.
Η  τελετή αποφοίτησης και απονομής βεβαιώσεων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012 πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.).
Ο πρώτος κύκλος σπουδών της φετινής περιόδου αφορούσε το θέμα 'Παιδεία και Οικογένεια' και ο δεύτερος 'Προσωπική ανάπτυξη και επικοινωνία'.
Οπως επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης, περισσότερα από 390 άτομα παρακολούθησαν τους δύο κύκλους του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, συνομιλώντας με καταξιωμένους επιστήμονες πάνω σε είκοσι θεματικές ενότητες. «Αναπτύχθηκαν σημαντικά θέματα, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φοιτητές και οι φοιτήτριες - φοιτήτριες του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμη καλύτερα προετοιμασμένοι», επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., κα Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη, τόνισε πως «το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, καταξιωμένο πλέον στη συνείδηση των πολιτών μας, αποτελεί ένα κύτταρο επιστήμης και πολιτισμού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον τόπο μας και τους ανθρώπους τους... Πιστεύουμε στη δύναμη που κρύβει η γνώση για τον άνθρωπο, η οποία μπορεί να αποκτηθεί σε κάθε ηλικία. Με αυτές τις αρχές και με αγάπη στον άνθρωπο συνεχίζουμε τη λειτουργία του Λαϊκού μας Πανεπιστημίου».


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-Βεβαιώσεις σε αποφοίτους
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου