ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:-Αναγκαία η συμβολή όλων για ανάδειξη του τουρισμού

Όπως δημοσιεύτηκε την 03-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

«Ως χώρα έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα γι' αυτό και μπορούμε και προσφέρουμε ένα πλούσιο τουριστικό προϊόν, το οποίο με τις κατάλληλες υποστηρικτικές ενέργειες από τους τοπικούς φορείς, αλλά και την πολιτεία, μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη στον ελληνικό τουρισμό».
Αυτό τόνισε η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, σε χαιρετισμό της στα εγκαίνια της πρώτης γιορτής κρητικής διατροφής στο Ρέθυμνο, παρουσία των εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ρεθύμνης και φορέων του τουρισμού.
Παράλληλα, η κα Κεφαλογιάννη, η οποία τέλεσε τα εγκαίνια, κάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Περιφέρειας, των τουριστικών φορέων και τους απλούς πολίτες να συμβάλουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, για να αναδειχθεί ο ελληνικός τουρισμός και να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα της χώρας.
Σημειώνεται ότι η 'Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2012', που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης (Π.Ε.Ρ.) και ο Δήμος Ρεθύμνης, θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΟΝΗ
Στο περιθώριο της επίσκεψής της στο Ρέθυμνο προσκεκλημένη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης η κα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή και εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Η κα Λιονή καλωσόρισε την κα Κεφαλογιάννη, τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και δήλωσε παράλληλα ότι τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης όσο και η Κρήτη, ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, έχουν βρει στο πρόσωπο της νέας υπουργού Τουρισμού, έναν πολύτιμο σύμμαχο για την προώθηση και ενίσχυση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων (Επιμελητήριο, Σύλλογος Ξενοδόχων κ.ά.) κατά την οποία η κα Κεφαλογιάννη ενημερώθηκε για την πορεία της τρέχουσας τουριστικής σεζόν και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.


Kallikrates Chania:ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:-Αναγκαία η συμβολή όλων για ανάδειξη του τουρισμού
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου