ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ-Φθορές σε αυτοκίνητα

Όπως δημοσιεύτηκε την 19-07-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στο Σέλινο -και ειδικότερα στη Σούγια- επεκτάθηκαν οι φθορές σε αυτοκίνητα από αγνώστους, μετά τα Σφακιά καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, τις τελευταίες ημέρες προκλήθηκαν ζημιές σε 40 αυτοκίνητα!
Το Σαββατοκύριακο πλήθος επισκεπτών που βρέθηκε στη Σούγια διαπίστωσε, όταν πήγε να πάρει το όχημά του, ότι είχε σημάδια χαρακιών από πρόκες! Το θέμα απασχόλησε έντονα τον Δήμο Καντάνου - Σελίνου, που σε συνδυασμό με τις ανάλογες φθορές που έγιναν στα Σφακιά, εκτιμάται ως μια προσπάθεια να δυσφημιστεί ο νότιος άξονας των Χανίων.
«Περίπου 40 αυτοκίνητα στην περιοχή της Σούγιας χαράχτηκαν από αγνώστους το πιθανότερο με πρόκες. Υπήρξαν καταγγελίες στον Αστυνομικό Σταθμό της Σούγιας, που ερευνά την υπόθεση, που είναι πολύ σοβαρή», δήλωσε στα 'Χ.Ν.' ο δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου, κ. Γιώργος Δερμιτζάκης.
Ερωτηθείς αναφορικά με τα κίνητρα αυτών των πράξεων ο κ. Δερμιτζάκης επεσήμανε πως «είναι άγνωστα, αλλά παρακολουθούμε την υπόθεση από πολύ κοντά, το ίδιο και οι Αστυνομικές Αρχές. Για μας δεν είναι τυχαία περιστατικά, γιατί δεν μπορεί να γίνονται κατ’ εξακολούθηση και στα Σφακιά και στο Σέλινο. Πρόκειται για μια προσπάθεια δυσφήμησης του νότιου άξονα, των παραλιών μας και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι».
Σημειώνεται ότι και ο δήμαρχος Σφακίων, κ. Παύλος Πολάκης, είχε επισημάνει, για ανάλογες φθορές που γίνονται στα Σφακιά, πως: «Σίγουρα είναι κάποιος που το κάνει πολύ μελετημένα και συνειδητά. Είναι προφανές πως θέλει να κάνει κακό στον τόπο... Το έχει κάνει δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα. Δεν μας ντροπιάζει απλά, μας ξεφτιλίζει! Θα τον πιάσουμε όμως, δεν τίθεται θέμα... Εχουμε κάνει μια σειρά από κινήσεις να βρεθεί. Σας είπα προηγουμένως για τις κάμερες, όπως επίσης είναι γεγονός πως έχουμε καταθέσει και μηνύσεις εναντίον αυτών των ατόμων. Σκεφτήκαμε μήπως είναι παιδιά, αλλά πιστεύουμε πως δεν είναι παιδιά. Αυτό το καταλαβαίνουμε από τον τρόπο που χαράσσονται τα αυτοκίνητα. Ενα παιδάκι θα το έκανε ίσως σε 3 - 4 αυτοκίνητα, όχι σε τέτοιο μέγεθος. Για μας, είναι συνειδητό σχέδιο δυσφήμησης του τόπου μας».


Kallikrates Chania:ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ-Φθορές σε αυτοκίνητα
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου