ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-Τιμήθηκε η αθλήτρια Ηρώ Λεδάκη σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Χανίων

Όπως δημοσιεύτηκε την 25-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Την αθλήτρια Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στο άλμα επί κοντώ, τίμησε ο Δήμος Χανίων, σε εκδήλωση χθες το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων.
Η κα Λεδάκη ευχαρίστησε  τον Δήμο Χανίων για την εκδήλωση που, όπως υπογράμμισε, αποτελεί ηθική υποστήριξη για τους αθλητές και είναι πολύ σημαντική. Ευχαρίστησε επίσης τον Σύλλογό της, τον Γ.Σ. 'Ελευθέριος Βενιζέλος', αλλά και την οικογένειά της που την στηρίζει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια.   
Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και είναι μεγάλη τιμή για τα Χανιά που μας εκπροσώπησε η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα και με αυτή τη σεμνή τελετή δηλώνουμε την ηθική υποστήριξή μας».
Ο κ. Σκουλάκης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του αθλητισμού και πόσο σημαντικό εφόδιο αλλά και διέξοδο αποτελεί για τα νέα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αθλήτρια για να εκπροσωπήσει την πατρίδα της χωρίς ουσιαστική στήριξη.
Τέλος, συνεχάρη την οικογένειά της, το στήριγμά της όπως και η ίδια αποκάλεσε και της  ευχήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και αγωνιστικότητα στο μέλλον, ενώ της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου Χανίων ευχαριστώντας τη Χανιώτισσα αθλήτρια για την τιμή που μας έκανε.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Λειψάκης Δημήτρης συνεχάρη με τη σειρά του «τη σημαντική επικοντίστρια από τα Χανιά της Κρήτης που εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και βρέθηκε μία ανάσα πριν τον τελικό του αγωνίσματος», προσθέτοντας ότι «αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες, αφού αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δανεικό κοντάρι και χωρίς τον προπονητή της».
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. 'Ελευθέριος Βενιζέλος' κ. Γιώργος Γιατρουδάκης, ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων για την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποίησε στην αθλήτρια του Συλλόγου και αναφέρθηκε στον  Γυμναστικό Σύλλογο 'Ελευθέριος Βενιζέλος', που ξεκίνησε από μηδενική βάση αλλά με  πολλή πίστη και μεράκι κατάφερε πολλά και νιώθει πολύ υπερήφανος για τις επιτυχίες των παιδιών.   


Kallikrates Chania:ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-Τιμήθηκε η αθλήτρια Ηρώ Λεδάκη σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Χανίων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου