ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ-Αυξάνεται ο αριθμός δικαιούχων

Όπως δημοσιεύτηκε την 01-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Η περαιτέρω  αύξηση του αριθμού δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων αποφασίστηκε χθες στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του, υπό την προεδρία του δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη.
Οι νέοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από τη Δευτέρα 6 έως τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων (πληρ. τηλ.: 2821341626 - 693 - 694).
Οπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, η επιλογή γίνεται ως γνωστόν, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Οσοι έχουν υποβάλει αιτήσεις και δεν επελέγησαν στο πρώτο στάδιο, μπορούν να προσκομίζουν νέα δικαιολογητικά σε περίπτωση που έχει υπάρξει μεταβολή σε αυτά που έχουν ήδη καταθέσει. Διαφορετικά η αίτησή τους θα εξεταστεί με τα υπάρχοντα δικαιολογητικά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δ.Ε. διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως και η μεγάλη ανταπόκριση τοπικών επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων για προσφορά προϊόντων. Επίσης, αποφασίστηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, να συγκεντρωθούν και να διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σχολικά και αθλητικά είδη. Σημειώνεται ότι στη Δ.Ε. του Κοινωνικού Παντοπωλείου συμμετέχουν, εκτός από τον δήμαρχο Χανίων, ως πρόεδρο, η αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Χρυσούλα Χατζηδάκη, εκπρόσωπος από την Ιερά Πατριαρχική Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φραγκάκης και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, Ελένη Κτενιαδάκη.


Kallikrates Chania:ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ-Αυξάνεται ο αριθμός δικαιούχων
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου