ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΔΕΙΚΤΑΚΗ-Ανάληψη καθηκόντων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Όπως δημοσιεύτηκε την 17-08-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Τελετή παράδοσης - παραλαβής χθες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπου ανέλαβε καθήκοντα ο νέος γενικός γραμματέας Γιώργος Δεικτάκης στη θέση του Θανάση Καρούντζου.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Δεικτάκης τόνισε ότι η εργατικότητα, «η συνέπεια, η ευθύνη, η πλήρης διαφάνεια και αποτελεσματικότητα είναι τα σημεία που θα αποτελέσουν τον άξονα που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του».
Από την πλευρά του, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Θανάσης Καρούντζος έκανε έναν απολογισμό του έργου του στα 2,5 τελευταία χρόνια της θητείας του στην Κρήτη και στη συνέχεια ευχήθηκε στον κ. Δεικτάκη δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Ανέφερε, δε, ότι αισθάνεται τυχερός που υπηρέτησε από δύο πολύ σημαντικές θέσεις την Κρήτη.
Στην τελετή παρευρέθησαν βουλευτές, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και φίλοι των κ. Δεικτάκη και Καρούντζου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Τον νέο γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκη επισκέφθηκε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Σταύρος Καλογιάννης στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Οι δύο άνδρες συνυπήρξαν επί οκταετία στο Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν ισχυροί προσωπικοί δεσμοί. Ο κ. Καλογιάννης συνεχάρη τον κ. Δεικτάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.
Εξάλλου, εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι -με την ευκαιρία της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του στη Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης- ο Γιωργος Δεικτάκης, στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.


Kallikrates Chania:ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΔΕΙΚΤΑΚΗ-Ανάληψη καθηκόντων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου