ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ-Παράρτημα της Π.Ε.Δ. Κρήτης

Όπως δημοσιεύτηκε την 04-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Στο Δημοτικό Κατάστημα Νεροκούρου θα στεγαστεί το Παράρτημα Χανίων της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκε η μίσθωση οικήματος για τη στέγαση του 2ου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου καθώς και η διενέργεια διαγωνισμού για την «Υλοποίηση εναλλακτικών τρόπων κυκλοφορίας όσον αφορά τη μείωση εκπομπών αερίων ρύπων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη και Νήσων Αιγαίου». Πρόκειται για το έργο προμήθειας και εγκατάστασης τεσσάρων σταθμών αυτόματης διάθεσης 70 ποδηλάτων πέριξ της παλιάς πόλης, που προωθεί η Δημοτική Αρχή.  
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χανιά, 21ος αιώνας» κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του ελέγχου που πρέπει να ασκείται στα οικονομικά των Δήμων από το Ελεγκτικό Συνέδριο με βάση την αρχή της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, τονίζοντας ότι πρέπει να παραμείνει έλεγχος νομιμότητας και όχι σκοπιμότητας. Στη συνέχεια ο κ. Βιρβιδάκης προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του για πιθανές εξελίξεις οι οποίες προωθούνται σχετικά σε κεντρικό επίπεδο, αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Kallikrates Chania:ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ-Παράρτημα της Π.Ε.Δ. Κρήτης
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου