-Νέες καταγγελίες Ε.Μ.Α.Α.Κ. για τα νερά

Όπως δημοσιεύτηκε την 04-09-2012 στο www.haniotika-nea.gr

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Ενωτικής Μαχητικής Αποκορωνιώτικης Ανεξάρτητης Κίνησης (Ε.Μ.Α.Α.Κ.), κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, καταγγέλλει τον Δήμο Αποκόρωνα, αλλά και το Πολυτεχνείο Κρητης, για μη ενημέρωσή του σχετικά με τις μετρήσεις ποιότητας των υδάτων της περιοχής του Στύλου.
Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «ο Δήμος Αποκόρωνα έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση με το Πολυτεχνείο Κρήτης ύψους 18.500 ευρώ, προκειμένου το Πολυτεχνείο να προβαίνει σε χημικές αναλύσεις από 4 διαφορετικά σημεία της ίδιας πηγής ή δεξαμενής, ανά δύο μήνες τουλάχιστον.
Παρά τα συνεχή έγγραφα αιτήματά μας προκειμένου να μας δοθούν τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του Πολυτεχνείου, εντούτοις έως σήμερα Δημοτική Αρχή και Πολυτεχνείο, αρνούνται πεισματικά να μας τις παρουσιάσουν.
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29/8/2012, ο δήμαρχος  και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ομολόγησαν ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει στείλει μόνο μία χημική ανάλυση επί συνόλου 200 αναλύσεων τουλάχιστον».
Τέλος, καταγγέλλει την προγραμματική σύμβαση με το Πολυτεχνείο Κρήτης και, όπως ανακοίνωσε, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.  


Kallikrates Chania:-Νέες καταγγελίες Ε.Μ.Α.Α.Κ. για τα νερά
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου