ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε.Δ.Κ. ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ-Ανησυχία για τον σχεδιασμό διαχείρισης των νερών

Όπως δημοσιεύτηκε την 05-05-2011 στο www.haniotika-nea.gr
Την ανησυχία του Δ.Σ. της Τ.Ε.Δ.Κ. σχετικά με τον «Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων Περιφέρειας Κρήτης» εκφράζει σε επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Αθανάσιο Καρούντζο, ο πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. και τέως δήμαρχος Χανίων, Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Στην επιστολή, την οποία κοινοποιεί στον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, αναφέρεται:
'Το Δ.Σ. της Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων στη συνεδρίαση της 3-5-2011 ασχολήθηκε με το παραπάνω θέμα και εκφράζει τις ανησυχίες του για τη μη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Υδάτων (Π.Σ.Υ.) και τη μη εκπόνηση Σχεδίου Διαχείρισης των Υδάτινων Πόρων Κρήτης.
Παρακαλούμε για τον καθορισμό συνάντησης μαζί σας προκειμένου να εκτεθούν οι απόψεις μας σχετικά με το θέμα, εν όψει και της θερινής περιόδου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι με το παραπάνω σχετικό έγγραφο σας, μας ζητήσατε να ορίσουμε τον εκπρόσωπο μας καθώς και τον αναπληρωτή του στο Π.Σ.Υ., πράγμα που έγινε με την 108/2010 Απόφασή μας που σας έχει αποσταλεί.
Εκτοτε και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση'.

Kallikrates Chania:BY TEDK Chania-Concern about the design of water management
click here to translate article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου